Een passie voor koken en met liefde eten. Ontdekkend zijn in de keuken; zoveel verschillende geuren, kleuren en smaken. Nieuwsgierig zijn naar gerechten uit verschillende landen, de diverse keukens en het gedachtegoed over eten. Het liefst werken met verse producten. Vandaar dat het ontdekken verder gaat in de moestuin.

Volg Chowie op Instagram, Pinterest, Twitter of op Facebook

Adverteren

Wil je adverteren op dit prachtige weblog? Neem dan contact met mij op via het contact formulier. Sinds het bestaan van Chowie (april 2014) zijn er 13.000 unieke bezoekers en totaal 35.000+ pageviews geweest (gemeten tot 31 december 2014). En dit worden er elke dag meer en meer! 😀

  • 2014 – 13.000 sessies en 35.000+ pageviews
  • 2015 – 30.000+ sessies en 45.000+ pageviews

Recepten van mij publiceren

In goed overleg is er veel mogelijk! Dus stuur mij een mail als je een recept wilt publiceren op je eigen website / blog of wilt gebruiken in een magazine.

Overige initiatieven / Blogs door Jiska Clevering-Hartsuiker

Petit Amour

Een blog over dromen najagen en de liefde voor het kleine in het alledaagse vinden. Over mijmeringen en piekerdingen. Over vriendschap, ouderschap en familie. Over interieur, reizen en uitstapjes. Sporten, met de nadruk op hardlopen, yoga en wandelen. Over kringloopvondsten, diy’s en andere winkeltjes die me blij maken. Over illustraties en illustreren. Eigenlijk gaat Petit Amour over alles wat mijn hart sneller laat kloppen. Welkom in mijn leven. www.petitamour.nl

Sterrig

Sterrig is een praktijk die staat voor een rustpunt in de drukte. Of je nu voor een coachtraject komt of voor een creatieve workshop. Allereerst is het belangrijk om rust te vinden, vanuit rust krijg je overzicht of juist inspiratie. Ik wil graag kinderen, tieners en hun ouders mee kunnen geven hoe je met aandacht kunt leven in deze prikkel- en prestatiegerichte maatschappij. Aandacht voor jezelf is het begin van aandacht voor een ander.

Sterrig bied kinderyoga, kindercoaching, kindermindfulness, kindermassage en creatieve workshops aan. Ga naar www.sterrig.nl of www.sterrig-workshops.nl voor meer informatie.

Credits

Vormgeving logo / header door de Creatieve Fabriek