Recepten

Blauwe bessen-komkommer smoothie

Komkommers voor in mijn smoothieEen smoothie voor je vrije dag. Je kunt hem natuurlijk iedere dag maken. Ik besloot vanochtend dit voor mij een vrije dag smoothie is. Omdat er simpelweg iets meer werk in zit om hem klaar te maken. En op mijn werkdagen wil ik alleen maar super snelle smoothies. De eerste slok was een smaak explosie in mijn mond. Ik moest dan ook even één slok wennen en toen was ik er helemaal weg van. Hij vult lekker, een goede ontbijtsmoothie of misschien een afternoonsnack.

Bevroren blauwe bessen1 komkommer, geschild en de zaadlijsten verwijderd met een lepel.
200 ml vanille yoghurt
200 gram bevroren blauwe bessen
1 eetlepel honing
1 eetlepel citroensap

Alles in de blender en blenden tot het een heerlijke smoothie is. Drinksmakelijk!

Misschien ook iets voor jou?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *