Ik ben zo nieuwsgierig. Want nu ik dit zit te schrijven, heb ik het nog niet geproefd. Het staat namelijk in de koelkast en is mijn havermout ontbijt voor morgenochtend. Het lijkt me zo ideaal. ’s Avonds al je ontbijt klaar maken voor de volgende ochtend. Iedere extra minuut die ik ’s ochtends extra in mijn bed kan liggen is me heilig…
120ml melk
80 gram havermout
60 gram gehakte noten
1/2 banaan
Vleugje kaneel
wat extra stukjes banaan
Deze ingrediënten heb ik vanavond in een bakje gedaan, een beetje door elkaar geroerd en weg gezet in de koelkast. Je kunt het koud eten of een paar minuten in de magnetron zetten. Wij hebben geen magnetron. Ik kan me voorstellen dat je het ook kort kan door warmen in een steelpannetje, zolang je het maar goed roert.
Mmm… Lekker. Ondertussen ben ik nu mijn ontbijt aan het eten. De stukjes noot geven een lekkere bite. En zoals je op de foto ziet heb ik nog wat extra stukjes banaan toegevoegd. Dat maakt het lekker fruitig.