Artikelen

Latei, een theehuis in Amsterdam

Als je door de straten zwiert in Amsterdam, dan heb je zo nu en dan een fijne plek nodig om even te niksen. Van je koffie te nippen en door een krantje te bladeren. Een gezellige babbel te maken en een lekker taartje te eten. Achterover te leunen met een heerlijk theetje en je ogen uit te kijken. Want dat kan bij Latei in Amsterdam. Er is zoveel te zien, te bekijken en te bewonderen. Het grappige is dat heel veel van wat je ziet ook nog eens te koop is. Mocht je tegen lunchtijd nog niet uitgekeken zijn, dan kun je er ook nog eens heerlijk lunchen. En 3x per week kun je ’s avonds ook nog genieten van aziatisch eten.

Latei zit in het centrum van Amsterdam aan de Zeedijk. Op nummer 143, eigenlijk net voordat je de zeedijk uitloopt. Handig om te weten. Want wanneer je voeten van al het slenteren toch al een beetje moe zijn geworden, is het nooit een fijne ontdekking dat je helemaal aan het einde van de straat moet zijn. Met een beetje geluk kun je ook heerlijk op het bankje ploffen in het zonnetje. Dat is ’s middags het geval en niet ’s ochtends.

De spullen die in Latei te koop hangen zijn van de categorie retro. Van oude kaarten tot lampenkappen, van schoenen tot vazen, eigenlijk kun je het zo gek niet verzinnen. Het is meer dan de moeite waard om eens te gaan kijken en sla dan zeker niet de koffie met iets lekkers over.

Misschien ook iets voor jou?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *