Recepten

Mango juice

Oei. Na al het harde werken in de tuin gister, de gezellige speelafspraak bij een kinderboerderij en nog een housewarmingparty in een prachtig huis… Vergat ik de boodschappen te doen. ’s Avonds sta ik de was van de lijn te halen, verschrikt kijk ik op mijn horloge. Het is na 21:00 en ik besef me dat ik niet naar de bakker ben geweest en geen boodschappen heb gehaald. Omdat de supermarkten ’s middags open gaan, lijk ik een ontbijt probleem te hebben. Met een beetje creativiteit tover ik met wat ik vind in de fruitschaal, koelkast en voorraadkast een heerlijk fruitig ontbijt.

vegan pannenkoekjes met pure chocoladepasta en aardbeienIk bak kleine pannenkoekjes volgens dit recept. De pannenkoekjes besmeer ik met pure chocoladepasta en beleg ze met schijfjes aardbei. We drinken er een mango juice bij.

2 mango’s
1 citroen
500 ml koel water

Snijd de mango in stukjes en doe deze in de blender. Voeg het sap van een halve citroen toe. Snijdt van de andere helft een paar plakjes om de glazen me te decoreren. Doe een halve liter koel water in de blender en zet de blender aan. Schenk de mango juice in de glazen.

Zo is het hebben van geen boodschappen ineens een heerlijke verrassing aan de ontbijt tafel. Met het gevulde buikje duiken we de tuin weer in. Dit weekend wil ik alles gezaaid en geplant hebben. Een onmogelijke missie, want er is nog veel spitwerk te doen. Ik heb nog wat werk te verzetten!

Misschien ook iets voor jou?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *