Moestuin

Verse post? Sprout of the box!

Of ik verse post wil ontvangen… Wat zou dat zijn verse post? De email geeft niet meer informatie. Het maakt me nieuwsgierig. Ze hebben me aangeschreven als moestuinliefhebber. De verse post zal iets te doen hebben met plantjes of de tuin. Mijn nieuwsgierigheid wint en ik schrijf mijn adres in de antwoordmail. Op een dag haal ik nietsvermoedend een mooi pakketje uit de brievenbus. De vormgeving spreekt me aan en ik draai de doos in mijn handen rond. Ineens valt het kwartje, de verse post! Nu kan ik niet wachten met open maken!

20150502_125030Het zijn inderdaad moestuinplantjes. Moestuinplantjes die thuis bezorgd worden. Ik heb het slapakket ontvangen. Waar ik ontzettend blij mee ben. Want ik heb me voor dit jaar voorgenomen om de postzegeltuin om te toveren tot een slaparadijs. De plantjes had ik nog niet gehaald. Een perfecte timing dus. De plantjes zijn klaar voor de start en kunnen zo de postzegelbakken in. Alleen waren die nog niet klaar voor de start 😉

20150502_124724De kleine plantjes zitten goed verpakt in een plastic bak met een folie er overheen. De aarde is nog vochtig. De box is gevuld met; 5x lollo rosso, 5x mini romana, 4x botersla en 4x eikenblad sla. De verzending van de box is gratis en de prijzen varieren van €11,95 tot €14,95. Wat het naar mijn idee ook een leuk cadeautje maakt om naar iemand te verzenden.

20150502_124911In de box vind je ook informatie over de plantjes, hoe ze geplant willen worden en wat ze fijn vinden. Ook tippen ze je over wat je met het eindproduct kunt doen. Hoe kun je het verwerken in lekkere gerechten. Heeft iemand van jullie ooit al botersla soep geprobeerd? Misschien moet ik dat maar eens doen.

Ik ben er enthousiast over en dat is waarom ik het graag met jullie deel. Een aantal mensen heb ik er al over gesproken en die had ik ook beloofd er nog een artikel aan te wijden. Dat schoot er even bij in. Hier alsnog het beloofde artikel. En mochten jullie nu ook enthousiast zijn geworden ga dan vooral even kijken op de sprout of the box site. Bij deze zal ik jullie waarschuwen, we van design houdt, er komt op de homepage een foto voorbij van verticaal tuinieren in wel erg mooie bakken en een prachtige tafel met lades vol groenten. Zie je de foto niet direct, wacht dan even, het is de moeite waard. 😀

Gesponsord.

Misschien ook iets voor jou?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *