Recepten

Water met een smaakje

Water met en smaakje is ontzettend hip. En ik ben er blij om. Ik ben nooit een echt goede water drinker geweest. Als het warm is of na het sporten, ja. Verder, nee. Sinds water met een smaakje ontdekt is, is mijn water drinken met sprongen vooruit gegaan. In een oude glazen fles stop ik wat ingrediënten en dan zet ik het lekker in de koelkast. De hele dag schenk ik uit en vul ik bij. Munt-limoen vind ik een lekkere combinatie of simpelweg wat schijfjes citroen. Tot dat…

Water met citroenmelisse en gember

Tot dat ik deze combinatie tegenkwam. In de supermarkt (de appie) verkopen ze dit gekoeld en wel. Eens geproefd wil je niet anders. Ik heb citroenmelisse in de moestuin. Bofkont 😀 Ik had er verder nog niets mee gedaan. Tot dat… Nu oogst ik regelmatig wat, zet het in een glas water en gebruik wat ik nodig heb. Misschien verkopen ze het ook wel op de markt, citroenmelisse? Anders plant je het in je tuin. Of je koopt gewoon water met een smaakje in de supermarkt. Maar een hele kan… Is natuurlijk wel fijner 😀

Water – een paar takjes citroenmelisse – een paar plakjes verse gember.

Water-met-gember-en-citroenmelisse-web

Misschien ook iets voor jou?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *