Recepten

Hongerig momentje te stillen?

Een aantal van die momenten op de dag. Dat ik ineens trek heb. Gevaar ligt op de loer. Ik houd van snacken en snoepen. In alle soorten en maten. Mijn momenten liggen rond elf uur ’s ochtends en vier uur ’s middags. Ik ben gek op rijstwafels en beleg ze vaak met een plakje kaas of smeer ze met pure chocolade pasta. Na de caprese torentjes had ik nog wel een beetje caprese inspiratie over. Ik belegde mijn rijstwafel ermee. Het blijft een gouden combinatie.

Er is veel keuze in verschillende soorten rijstwafels. Ik let er altijd op dat er geen zout in de rijstwafels zitten. In dit recept voeg ik ook nog wat kruidenzout toe op de mozzarella. We krijgen door de dag al genoeg zout binnen en ik mis het in een rijstwafel niet. In de supermarkt liggen de zoutloze rijstwafel niet altijd bij de rijstwafels met zout. Soms moet je even op zoek naar de stelling waar alle zonnatura producten ook staan.

Lekker voor een snackmoment of maak er meerdere en eet een lichte lunch.

Rijstwafel caprese

Rijstwafel
Tomaat
Mozzarella
Peper en zout
Verse basilicumblaadjes

Snijd de tomaat en de mozzarella in plakjes. Beleg één rijstwafel met twee plakjes tomaat en twee plakjes mozzarella. Schuif op ieder plakjes tomaat en mozzarella een blaadje basilicum. Strooi wat peper en zout om extra smaak te geven.

Misschien ook iets voor jou?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *