Artikelen

En de winnaar is…

En de winnaar van de Duobeker to go van Rosti Mepal is… Roelfien! Gefeliciteerd. Aanstaande zondag hebben we de laatste give away van Rosti Mepal.

Nog even over de granola. Bij het schrijven van het recept had ik deze nog niet uitgeprobeerd. Met het huidige recept vond ik persoonlijk de kokos nog niet tot zijn recht komen. Of er zou meer gram in moeten of ik kies de volgende keer voor kokosvlokken. De kokosvlokken hebben meer bite en dus meer smaak. Ik had met mijn, zondagavond het is laat en ik ben moe en daardoor denk ik niet echt na, hoofd de rozijnen en de cranberries al toegevoegd en met honing en olie door de rest geroerd. Op het moment dat ik de granola in de oven wilde doen bedacht ik ineens dat het helemaal niet handig was. Het zijn al gedroogde producten, een rondje in de oven maakt ze droger en harder… Afgelopen werkdagen hebben mijn collega’s het aardig horen kraken terwijl ik mijn kwark met granola at 😉 Wel moet ik zeggen dat het inderdaad zo is. De granola smaakt me beter dan alle muesli en cruesli die ik ooit geproefd heb. En er borrelen al weer ideeën voor nieuwe smakencombinaties!

De duobeker to go bevalt goed. De eerste keer dat ik de beker met kwark vulde, viel me op hoeveel kwark er in kan. Meer dan een halve bak kwark! Wel is het opletten dat je genoeg ruimte overhoud in de beker om de granola later toe te voegen. Ik was even bang dat er naar verhouding niet genoeg granola in het bovenste bakje zou kunnen. Ik vond het de perfecte mix. Wel is mijn granola vrij fijn, mocht je grote brokken cruesli of muesli willen vervoeren kan ik me voorstellen dat het wat aan de krappe kant is in het bovenste bakje. Voor mij zal het een blijver zijn om mijn lunch in te vervoeren.

Misschien ook iets voor jou?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *